Careers @ Devyser

QA Specialist (Vikariat)

Dina arbetsuppgifter

En av våra QA-medarbetare ska vara föräldraledig (ca 12 månader) och med anledning av detta söker utlyser vi ett vikariat som QA Specialist. Som medarbetare i QA/RA-gruppen är du del av ett litet men kvalitetsmedvetet team som jobbar tillsammans mot företagets gemensamma mål med fokus på produktkvalitet. Du arbetar självständigt och uppdragen som QA Specialist kan vara varierande men omfattar huvudsakligen:

  • Granskning av batchdokumentation, samt frisläppningar
  • Hantering av ändringar som kan påverka produktkvalitet
  • Valideringar
  • CAPA
  • Administration av dokumenthanteringssystemet Centuri
  • Förbättringsarbete
  • Riskhantering

Ytterligare arbetsuppgifter så som internrevision, leverantörsaudits, inskolning med mera kan tillkomma beroende på intresse och kompetens inom området.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område (molekylärbiologi, biokemi, biomedicin) samt minimum två års praktisk arbetslivserfarenhet inom QA-relaterat arbete enligt ISO13485 för medicintekniska produkter. Tidigare erfarenhet av riskhantering enligt ISO14971, PCR, kapillärelektrofores och NGS är mycket meriterande. Du har god vana av att skriftligt dokumentera ditt arbete, god datorvana, samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Du blir en del av ett litet team som jobbar tätt tillsammans och i rollen som QA Specialist ser vi en person med god förmåga att arbeta både individuellt och i grupp (tvärfunktionellt), du är prestigelös, flexibel och beredd att hjälpa till där det behövs. Personliga egenskaper som värdesätts är att du är kvalitetsmedveten, ansvarsfull, målinriktad och med förmåga att prioritera samt att du har en positiv inställning och trivs i en familjär arbetsmiljö.
⠀⠀⠀⠀

Om tjänsten och ansökan

Tjänsten är ett vikariat på heltid som eventuellt kan övergå till en fast tjänst. Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst på ett innovativt och framgångsrikt bolag med spännande produkter. Ansök via hr@devyser.com och märk din ansökan med ”QA Specialist”.